Services

Coachworkz Oldtimerrestauratie biedt op haar locatie diverse opslag- of stallingsarrangementen aan. Uw oldtimer simpelweg een paar maanden opslaan ofwel een combinatie met restauratie, onderhoud of onze haal- en brengservice. Of heeft u een andere wens? We denken graag met u mee.    

Read More

Soms zijn oldtimers zo zeldzaam dat onderdelen niet meer te krijgen zijn. U kunt dan ook bij Coachworkz terecht aar al geruime tijd nieuwe onderdelen voor klassieke auto’s worden geproduceerd. Hiervoor kunnen verschillende redenen zijn. Het kan zijn dat een onderdeel niet meer te repareren en/of n

Read More

Natuurlijk wilt u ook zelf aan uw geliefde klassieker werken. Coachworkz verzorgt workshops om u de basis van het plaatwerken bij te brengen. In ontspannen sfeer krijgt u, samen met een kleine groep, uitleg en de mogelijkheid om zelf aan de gang te gaan.        

Read More

Hoe belangrijk goed plaatwerk van een klassieker ook is. Een perfecte afwerking is essentieel. Elk project heeft in meer of mindere mate spuitwerk nodig en Coachworkz kan dat voor u organiseren.   CoachWorkz zorgt voor een uitstekende voorbereiding en de begeleiding van het spuitwerk van

Read More

Laswerk is onvermijdelijk. Omdat bij de restauratie van een klassieker eigenlijk altijd wel laswerk nodig is, heeft Coachworkz alle kennis en apparatuur (TIG, MIG, Autogeen) in huis.                    

Read More

In veel gevallen is het plaatwerk niet intact of soms zelfs niet meer beschikbaar. Coachworkz kan alle plaatwerk zelf repareren of geheel nieuwe delen construeren op basis van bestaande onderdelen of andere voorbeelden.

Read More